A je to tady! Už tento týden nás čeká největší nákupní událost celého roku – Black Friday. Tak jako každý rok se do této akce zapojila spousta řetězců, od prodejců nábytku přes obchody s oblečením až po drogerie a supermarkety. Avšak pokud jde o největší slevy, které nám přinese Black Friday, elektro rozhodně vítězí.

V této kategorii nezůstává pozadu snad žádný prodejce, ať už jde o Expert Elektro, Planeo, CZC nebo Okay. Dnes se však zaměříme na letošní nabídky obchodu Datart, který nečekal až na 27. listopadu, ale se slevami přišel už dříve, abyste měli dostatek času na rozmyšlenou. Na jaké akce se můžeme těšit? Pojďme se podívat na ty nejzajímavější.

Slevy na míru milovníkům kávy

Když se řekne elektro, nejspíš si představíte smartphone, lednici nebo televizi. Nebojte, na tyto spotřebiče si Datart Black Friday připravil také, nicméně podíváme se na ně až o něco později. Tak jako plno lidí startuje každý svůj den šálkem dobré kávy, my s ním zahájíme náš výčet zajímavých nabídek.

Snad každý zapřísáhlý milovník kávy dobře ví, že tajemství její lahodné chuti nespočívá pouze v kvalitních kávových zrnech, ale také ve způsobu přípravy. Kdo nemá čas trávit rána ruční přípravou, ale nechce si svůj šálek kávy odepřít, může pro něj být skvělou volbou automatický kávovar.

Datart do svého Black Friday letáku zahrnul hned několik takových kávovarů. Největší finanční úsporu vám stoprocentně přinese nákup modelu Philips Series 5000 LatteGo se zabudovaným keramickým mlýnkem a napěňovačem mléka, díky kterému vám připraví nejen klasické espresso, ale i cappuccino nebo oblíbené latte macchiato. 

Cena tohoto kávovaru je 12 999 Kč s tím, že původně byste za něj zaplatili 22 999 Kč. V jiných obchodech tento šikovný spotřebič najdete s cenovkou, na které je o tři až čtyři tisíce větší suma, není tedy pochyb o tom, že se jedná o opravdu výhodnou koupi.

black friday

Lednice s obrovskou kapacitou

Základem každé domácnosti je lednice, která odpovídá počtu členů domácnosti a dokáže unést víc než jen nákup na dva dny. Jestliže máte pocit, že vám ta vaše přestává stačit, ať už kvůli malé kapacitě nebo technickým potížím, opět prolistujte Datart leták. 

V něm totiž najdete obrovskou lednici značky Samsung zlevněnou z 19 990 Kč na pouhých 13 990 Kč, což je v porovnání s ostatními obchody v tuto chvíli poměrně standardní akční cena. A co za tyto peníze dostanete? Lednici o objemu 255 litrů s mrazákem umístěným ve spodní části, který vám nabídne celých 98 litrů místa

Díky moderním chladícím technologiím spadá do energetické třídy A+++, takže vám její provoz neudělá díru do rozpočtu. Dámy stoprocentně ocení funkci Total No Frost, která udržuje stálou teplotu ve všech koutech chladničky a účinně zabraňuje vzniku námrazy – s únavným bojem s obrovskými kusy ledu se tedy můžete rovnou rozloučit.

Televizní obraz jako vymalovaný

Už ale dejme stranou jídlo a pití a pojďme nakouknout do světa zábavní elektroniky, konkrétně na televize. Ve většině domácností se jedná o hlavní dominantu celého obývacího pokoje, na kterou každý večer upřeně hledí několik párů očí. Kvalitní obraz je tím pádem velice důležitý, a to nejen kvůli příjemnému zážitku ze sledování vašich oblíbených pořadů, ale také kvůli tomu, abyste zbytečně nenamáhali svůj zrak.

Pokud vaše stávající televize tato kritéria nesplňuje, můžete využít některé z Black Friday akcí na televize, které si pro vás přichystal Datart. Nejvýraznější sleva, a to konkrétně celých 20 000 Kč, se vztahuje na QLED televizi Samsung, kterou nyní můžete zakoupit za 29 990 Kč.

Na ploše s úhlopříčkou 163 cm (65″) se sledování televizních pořadů i hraní her stane zcela novým zážitkem. Speciální technologie vyladí barvy i jas podle toho, na co se právě díváte, a díky funkci automatického zesílení hlasitosti, která přizpůsobí zvuk tomu, když vás vyruší nějaký nepříjemný hluk, vám už neunikne jediné slovo.

Sportovní výkony pod palcem

Nejde však pouze jíst, popíjet kávu a sledovat televizi. Kdo se chce cítit dobře, ten nesmí zapomínat na dostatek pohybu. Jenže tělo si zvyká a po čase potřebuje větší a větší zátěž, aby mohlo přinášet stejně dobrý pocit z pohybu, jako když jste začínali. Abyste dokázali efektivně překonávat vlastní výkony, potřebujete je mít hezky změřené, k čemuž dokonale poslouží chytré fitness hodinky.

Ani na ně Datart nezapomněl, když sestavoval svou Black Friday nabídku. Největší cenový rozdíl nabízí hodinky Honor Watch Magic, které jsou zlevněné z původních 4 699 Kč na 2 490 Kč, tedy téměř na polovinu. Za tu cenu dostanete HD dotykový displej, integrovaný měřič srdečního tepu, krokoměr, měření spálených kalorií, vzdálenosti i kvality spánku.

Ke sportu pochopitelně potřebujete i jiné vybavení, a pokud vám nějaké momentálně schází, nezapomeňte si projít třeba Decathlon Black Friday akce na letošní rok, mezi kterými stoprocentně najdete vše, co potřebujete, za mimořádně nízkou cenu. Všechny letáky související s tímto nákupním svátkem jsme pro vás seskupili v jedné kategorii, abyste je nemuseli složitě hledat, a nepřišli tak o jedinou zajímavou slevu.

Řetězec Datart připravuje velké Black Friday slevy! Na co se můžeme těšit?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation